Framaz NV

Wij verdelen kwalitatieve

verlichtingsproducten voor de industriële,

openbare en utilitaire sectoren.

Waarom Framaz

Ontdek onze producten

Duna
Proximo City
C95-R Circle
Vali-T
i81
C20-S4
Mila-S
D35-R
Q.led P
Micro Shot
E80-R
Mocca S
i41
C92-R
C10-W
A40-W
Nieuwe website!

Via onze website hebt u nu rechtstreeks toegang tot uitgebreide productinformatie, die via handige filters ook eenvoudig en snel te vinden is. De komende weken zullen we deze nog aanvullen en updaten. Professionele gebruikers kunnen ook rechtstreeks toegang krijgen tot prijzen, voorraad en leveringstermijnen.

Gebruikers die reeds een account hadden voor framaz.connect kunnen nu reeds inloggen met hun bestaande accountgegevens. Nog geen account? Vraag er dan snel een aan bij uw contactpersoon of contacteer Framaz.

Maatregelingen omtrent COVID-19 virus

In de eerste plaatst willen wij de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers vrijwaren. Daarom vragen wij aan ieder de maatregeling opgelegd door de federale overheid te respecteren. Mits het respecteren van deze maatregelingen kunnen wij op dezelfde manier de service en kwaliteit leveren die u van ons gewoon bent.

Wij blijven telefonisch bereikbaar maar sommige medewerkers werken van thuis uit. Daarom is het aangewezen om zoveel mogelijk per mail te communiceren. Onze leveranciers blijven ons bevoorraden zonder noemenswaardige vertragingen en ook onze leveringen gaan door.

Mocht U bijkomende vragen hebben aarzel dan niet contact op te nemen met uw contactpersoon of één van onze medewerkers.

Probeer vooral gezond te blijven en let goed op jezelf en je naasten!

De framaz selectie 2020.1 bevat een uitgebreid overzicht van ons aanbod, toch is dit slechts een beperkt aandeel van ons volledige gamma. Het is een handig werkinstrument dat voor iedere uitdaging wel een oplossing bevat.