C10GLAMOX C10
Eenvoudig strak verlichtingsarmatuur, verkrijgbaar in opbouw-, en pendeluitvoering
Framaz logo


ZOEK PRODUCTEN
MENU
INFORMATIE

    

PRODUCTEN PER MERK


Kwalitatieve producten aan een eerlijke prijs, dat is de filosofie achter de Framaz toestellen. Bij verschillende fabrikanten laten wij volgens onze eisen verlichtingstoestellen maken die we op de markt brengen onder onze eigen naam. Een groot deel van deze producten trachten wij te allen tijden op stock te hebben, zodoende kunnen wij u snel bevoorraden.

ProductoverzichtWaarschijnlijk één van de meest innovatieve en vooruitstrevende verlichtingfabrikanten in de wereld. Glamox is gevestigd in het hoge Noorden. Vele maanden per jaar kennen zij weinig of geen zonlicht, de zomermaanden schijnt de zon dan weer de klok rond. Daarom weten zij zoveel over licht. De voortdurende verandering van de natuur brengt drastische transformaties met zich mee. Zij weten dat lichtkwaliteit hetzelfde betekent als levenskwaliteit, zij begrijpen de effecten van licht en weten wat ermee te doen.

Of het nu gaat om industriële, utilitaire of maritieme projecten, Glamox bezit de knowhow, heeft de ervaring.

Productoverzicht
5 jaar garantie
Filmoverzicht

Niet alle Glamox producten zijn opgenomen in onze database, het volledige gamma kan u raadplegen via de officiële Glamox-websites (Engels) / (Nederlands). Bezoek ook onze Glamox-verwarming website..

Al meer dan 70 jaar ontwerpt Luxo innovatieve en ergonomische verlichtingproducten en concepten met als doel de verlichtingsconditie aan te passen aan de individuele behoefte. Als ontwerper van de allereerste bureaulamp L-1 heeft Luxo op dit gebied een niet te evenaren expertise. Later volgende ook de medische verlichting zoals loeplampen en onderzoekslampen, en projectverlichting met een excellent en gedurfd design.

Na de overname in 2009 door Glamox was het dan ook logisch dat de verdeling voor de Belgische markt door Framaz zou worden waargenomen.

Productoverzicht
5 jaar garantie

Niet alle Luxo producten zijn opgenomen in onze database, het volledige gamma kan u raadplegen via de officiële Luxo-website luxo.com.

Onze partner als het gaat om decoratieve verlichting in een commerciële omgeving. Zowel spots, buisstructuren, pendels, downlights, enz. maken deel uit van dit gamma.

Productoverzicht

Niet alle LAMP producten zijn opgenomen in onze database, het volledige gamma kan u raadplegen via de officiële LAMP-website.HALLA is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige aluminium verlichtingstoestellen voor kantoor- en winkelinrichting. Profielen voor zowel op- als inbouw zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Productoverzicht

Niet alle HALLA producten zijn opgenomen in onze database, het volledige gamma kan u raadplegen via de officiële HALLA-website.Fael Luce is de specialist is het fabriceren van industriële verlichting voor grote oppervlakten zoals sportvelden en straatverlichting. Fael Luce biedt een budgetvriendelijk top assortiment en beschikt over een grote voorraad klaar voor levering.

Productoverzicht

Officiële Fael Luce-website. Bezoek ook onze Fael Luce-webpagina.Of het nu gaat om professionele omgevingsverlichting of stijlvolle tuinverlichting, bij Boluce vindt u uw gading. Een compleet gamma buitenverlichting van Europese kwaliteit met een Italiaans design vervolledigen ons verkoopsgamma sinds medio 2009, Boluce heeft Framaz nv het exclusieve verkoopsrecht voor België toevertrouwd.

Productoverzicht

Officiële Boluce-website.Breed gamma van buitenverlichting. Zowel grondinbouwarmaturen, wand- en plafondtoestellen als kleine projectoren zorgen voor een fijne omgevingsverlichting en pittige accenten.

Productoverzicht

Een volledig overzicht van F.lli Francesconi's & C producten kan u raadplegen via de officiële F.lli Francesconi's-website.Verder behoren ook Lystra, Wasco, Nexia, Arcluce, Simon Lighting, ATP en Lightronics (AGMI) tot ons gamma, en specifiek project gebonden toestellen behoren eveneens tot de mogelijkheid.

Lystra
Wasco
Nexia
Arcluce
Simon Lighting-website
ATP-website
Lightronics (AGMI) productoverzichtFramaz nv
Oudestraat 10 - 2630 Aartselaar (Antwerpen) - België - Tel. 03/870.96.90 - Fax 03/870.96.91