Framaz NV


Wij verdelen kwalitatieve

verlichtingsproducten voor de industriële,

openbare en utilitaire sectoren.

Route

Waarom Framaz

Ontdek onze producten

A42-W
Shift
i90
C95-P
Gatu
Ilbi
Ravo
OREX 2
TX60
A20-SQ
C21
Kvado
TX61
Moody
Q.led
Zoya
Renovatie

Het is zover, na ons magazijn onder handen te hebben genomen zijn we nu ook van start gegaan met de renovatie van onze kantoren. De showroom, bureau en vergaderzalen krijgen een grondige update.

Wijzelf hebben ondertussen onze intrek genomen in de vernieuwde kantoren, al moet er hier en daar nog wat gebeuren. Het inrichten van de showroom zal iets meer tijd in beslag nemen.

De werken kunnen mogelijk wat hinder veroorzaken maar we blijven volledig operationeel.

Leveringstermijnen en prijzen

De situatie met betrekking tot de grondstoffenvoorziening is de afgelopen maanden sterk verslechterd, zowel wat prijzen als wat beschikbaarheid betreft.

Prijzen van aluminium, koper, kunststoffen, elektronische componenten, verpakking en vervoer zijn enorm gestegen. Bovendien worden productiekosten ook beïnvloed door drastisch gestegen energieprijzen, en prognoses van deskundigen wijzen niet op een significante verbetering op korte termijn.

Als gevolg van deze situatie staan zowel leveringstermijnen als prijzen van eindproducten sterk onder druk, en dat is voor verlichtingsproducten niet anders. Ook wij zijn genoodzaakt prijsstijgingen door te voeren, en kunnen prijzen momenteel niet over een langere termijn garanderen. We raden dan ook aan om indien mogelijk ruim vooraf uw bestellingen te plaatsen zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onze framaz selectie 2022.2 bevat een uitgebreid overzicht van ons aanbod, toch is dit slechts een beperkt aandeel van ons gamma. Het is een handig werkinstrument dat voor iedere uitdaging wel een oplossing bevat. Download uw exemplaar of vraag naar uw gedrukt exemplaar.