Framaz NV


Wij verdelen kwalitatieve

verlichtingsproducten voor de industriƫle,

openbare en utilitaire sectoren.

Waarom Framaz

Ontdek onze producten

Mocca M
Indi
C92-R
ELV
Domo 220 G2
Sant-T
Unda-S
Shift
Intis
Lunio7
Mila-S
i95
SNO
Vali-T
L-1
C80-PR
framaz.connect promotiecampagne

In november en december loopt er voor framaz.connect gebruikers met bestelrechten een promotiecampagne waarbij een gratis bureau- of tafellamp te verkrijgen is. Voor meer informatie bekijk de actievoorwaarden.

Via onze website hebt u rechtstreeks toegang tot uitgebreide productinformatie, die via handige filters ook eenvoudig en snel te vinden is. We zullen deze doorlopend aanvullen en updaten. Professionele gebruikers kunnen via framaz.connect rechtstreeks toegang krijgen tot prijzen, voorraad en leveringstermijnen.

Nog geen framaz.connect account? Vraag er dan snel een aan bij uw contactpersoon of contacteer Framaz.

Maatregelingen omtrent COVID-19 virus

In de eerste plaatst willen wij de gezondheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers vrijwaren. Daarom vragen wij aan ieder de maatregeling opgelegd door de federale overheid te respecteren. Mits het respecteren van deze maatregelingen kunnen wij op dezelfde manier de service en kwaliteit leveren die u van ons gewoon bent.

Probeer vooral gezond te blijven en let goed op jezelf en je naasten!

Onze framaz selectie 2020.2 bevat een uitgebreid overzicht van ons aanbod, toch is dit slechts een beperkt aandeel van ons volledige gamma. Het is een handig werkinstrument dat voor iedere uitdaging wel een oplossing bevat.